Actie en Impact in HR

Wij zijn KNOW, en wij zijn hier om jou te helpen jouw HR- en recruitmentdoelen te realiseren met een persoonlijke en effectieve aanpak. Gedreven door onze passie voor positieve verandering en groei in de werkomgeving, geloven we in de kracht van verbinding en samenwerking op een no-nonsense en optimistische manier. We geloven in de kracht van actie en initiatief. Door proactief te handelen en met ambitie te streven naar resultaten, creëren we impact en maken we het verschil voor onze klanten en partners.
Lees meer over ons

De kracht van
actie en initiatief

Bij KNOW staan we voor een dynamische en inspirerende samenwerking, waarbij we energie brengen en een frisse wind laten waaien in de HR- en recruitmentprocessen van jouw bedrijf. Onze benadering is proactief en brengt positieve energie die aanstekelijk werkt. We beloven onze klanten en partners een actieve en doelgerichte aanpak, waarbij we volledige commitment tonen om resultaten te behalen. We zijn recht door zee en communiceren open en authentiek, waardoor we als betrouwbare, authentieke partner worden gezien. Bij Know geloven we in de kracht van actie en initiatief, want actie betekent verandering.
Bekijk onze diensten
Het is tijdvoor
een
andere
arbeidsmarkt
Het KNOW team

Samen sterk in verandering

Greta Sannes en Emma de Fouw staan aan het roer van KNOW. Samen met het team zijn wij hier om te helpen HR- en recruitmentdoelen te realiseren met een persoonlijke en effectieve aanpak.

Emma de Fouw

Als mede-oprichter van KNOW, is het mijn doel om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich geïnspireerd en gewaardeerd voelt. Ik geloof in het belang van efficiënte processen, maar niet ten koste van persoonlijke aandacht en menselijkheid. Het is mijn passie om samen met ons team, onze klanten te begeleiden naar een bedrijfscultuur die zowel energiek als duurzaam is, waarbij we altijd streven naar een positieve impact op de lange termijn.
"Het leukste van ons werk? Het samenbrengen van processen en de menselijke kant!"

Greta Sannes

Als mede-oprichter van KNOW, streef ik ernaar een HR-afdeling te creëren die een sleutelrol speelt in het behalen van de strategische bedrijfsdoelstellingen van onze klanten. Humor, samenwerking en open communicatie zijn voor mij belangrijke pijlers om dit doel te bereiken. Deze waarden bevorderen een werkomgeving waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, wat essentieel is voor het succes van zowel onze klanten als ons eigen team.
"Humor, samenwerking en open communicatie zijn voor mij belangrijke pijlers."
Contact

Plan een vrijblijvende kennismaking in.

Wil jij een toekomstbestendige HR die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen? Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen. Plan direct een kennismakingsgesprek en begin samen met ons de duurzame transformatie van jouw organisatie.
+31 6 23 23 58 62
hello@know.nl
Slachtedyk 24a, Joure
Vijzelstraat 68-78, Amsterdam