Duurzame verandering in jouw HR afdeling

Bij KNOW begrijpen we de uitdagingen van de moderne HR-wereld. Met onze no-nonsense en optimistische aanpak bieden we diepgaand inzicht in uw huidige HR-praktijken. Onze services op één rij:
HR-Scan

Onze HR-scan biedt jouw organisatie diepgaand inzicht in huidige HR

Deze scan is ontworpen om de sterke- en verbeterpunten binnen jouw bedrijf te identificeren. zodat jij kunt werken aan een werkomgeving die groei bevordert. Met onze no-nonsense en optimistische aanpak bepalen we samen welke stappen nodig zijn om een duurzame veranderingen te realiseren die een blijvende positieve impact hebben en bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Boek HR-Scan
Strategische Personeelsplanning

Een personeelsplanning gericht op het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf

Wij helpen jou bij het creëren van een personeelsstrategie die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften, maar ook anticipeert op toekomstige veranderingen en uitdagingen. KNOW staat voor verbinding en samenwerking, en met onze strategische personeelsplanning zorgen we ervoor dat jouw mensen goed op hun plek zitten en bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Boek Personeelsplanning
HR-Advies Op Maat

Maatwerk HR-advies dat aansluit bij jouw unieke bedrijfscultuur

Ons HR-advies is maatwerk voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een frisse wind door de bestaande processen of het stimuleren van ontwikkeling, KNOW biedt deskundig advies dat aansluit bij jouw unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in het centraal stellen van mensen en het creëren van een open en transparante cultuur waar iedereen zich kan ontwikkelen.

Boek HR-Advies op maat
Resultaten

Hier een titel over resultaten

Optimalisering van het complete recruitment proces voor NDO

Omschrijf hier de klant case. Dit hoeft niet heel lang te zijn, maar kan wel duidelijker maken wat jullie concreet kunnen betekenen voor een bedrijf. Omschrijf hier vooral resultaten of transformaties bij de klant.

Voor Swarco bouwden we een compleet nieuwe HR afdeling from scratch.

Omschrijf hier de klant case. Dit hoeft niet heel lang te zijn, maar kan wel duidelijker maken wat jullie concreet

Optimalisering van het complete recruitment proces voor NDO

Omschrijf hier de klant case. Dit hoeft niet heel lang te zijn, maar kan wel duidelijker maken wat jullie concreet kunnen betekenen voor een bedrijf. Omschrijf hier vooral resultaten of transformaties bij de klant.

Voor Swarco bouwden we een compleet nieuwe HR afdeling from scratch.

Omschrijf hier de klant case. Dit hoeft niet heel lang te zijn, maar kan wel duidelijker maken wat jullie concreet

Voor Swarco bouwden we een compleet nieuwe HR afdeling from scratch.

Omschrijf hier de klant case. Dit hoeft niet heel lang te zijn, maar kan wel duidelijker maken wat jullie concreet

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam."

Naam
Functie
Het proces

Dit is hoe het werkt

Ons KNOW proces bestaat uit een zorgvuldig uitgedachte reeks stappen die ervoor zorgen dat elke interactie met klanten en kandidaten van de hoogste kwaliteit is.
Plan kennismaking
1

Kennismaking

We beginnen met een persoonlijke kennismaking om jouw organisatie en uitdaging te begrijpen. Dit is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat onze diensten perfect aansluiten bij jouw doel.

2

Onderzoek & analyse

Vervolgens starten wij ons onderzoek, we duiken dieper in jouw bedrijf en de specifieke uitdagingen die jij ondervindt. Aan de hand van verschillende bronnen voeren we een grondig onderzoek uit om zo een compleet te krijgen van de huidige situatie en de uitdagingen in kaart te brengen.

3

Strategie Ontwikkeling

Met de verzamelde informatie ontwikkelen we een strategische aanpak die past bij jouw unieke situatie en aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen, dit komt samen in een rapport met plan van aanpak. Het vervolg kan variëren van het optimaliseren van jouw HR- en wervingsprocessen tot het implementeren van nieuwe HR-technologieën.

4

Implementatie

Zodra de strategie is vastgesteld, gaan we over tot de implementatie. We werken nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt en de nieuwe processen en optimalisaties effectief en duurzaam worden toegepast.

5

Evaluatie & Aanpassing

Na implementatie evalueren we de resultaten en maken we waar nodig aanpassingen. Ons doel is een blijvende positieve impact te hebben op jouw organisatie en ervoor te zorgen dat jij de vruchten plukt van een efficiënter en effectiever HR-beleid.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje dan komen we er snel op terug!

Plan kennismaking

Hoe kan KNOW mijn organisatie helpen groeien?

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking om duurzame verandering en groei in de werkomgeving te realiseren. Onze missie is om organisaties te begeleiden bij het creëren van gezonde bedrijfsculturen. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Welke diensten biedt KNOW aan?

KNOW biedt diverse diensten aan, waaronder HR-advies, recruitment en strategische personeelsplanning. We bieden op maat gemaakte oplossingen die anticiperen op toekomstige uitdagingen binnen jouw organisatie. Voor een volledig overzicht van onze diensten en hoe we jou kunnen helpen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen of meteen een kennismakingsgesprek te plannen.

Wat onderscheidt KNOW van andere HR-adviesbureaus?

KNOW onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en maatwerk in HR-advies. We begrijpen dat geen twee organisaties hetzelfde zijn en daarom stemmen we onze diensten af op jouw unieke behoeften. Voor een dienstverlening die echt verschil maakt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en een kennismakingsgesprek te plannen.

Wat maakt KNOW anders dan andere recruitmentbureaus?

Bij KNOW nemen we je mee van A-Z in de werving en selectie van jouw nieuwe collega. We gebruiken een unieke wervingsaanpak waarbij data, doelgroepanalyse en de inzet van onze gezamenlijke netwerken centraal staan. Voor meer informatie of persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op.

Kan ik bij KNOW terecht voor zowel tijdelijke als permanente recruitmentoplossingen?

Ja, bij KNOW bieden we zowel tijdelijke als permanente recruitmentoplossingen aan. We passen onze diensten aan op basis van jouw specifieke behoeften en de dynamiek van de arbeidsmarkt. Voor advies op maat, neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Wat is de investering om met KNOW samen te werken?

Elke klant is uniek en heeft een uniek vraagstuk, daarom bieden we na een kennismakingsgesprek een passende offerte aan. We kijken ernaar uit om jouw specifieke behoeften te bespreken en een oplossing op maat te bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Tijd voor
een
toekomstbestendige
HR-afdeling
Contact

Plan een vrijblijvende kennismaking in.

Wil jij een toekomstbestendige HR die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen? Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen. Plan direct een kennismakingsgesprek en begin samen met ons de duurzame transformatie van jouw organisatie.
+31 6 23 23 58 62
hello@know.nl
Slachtedyk 24a, Joure
Vijzelstraat 68-78, Amsterdam